Interneté a jövő

Interneté a jövő

Posted: November 12th, 2005, 2:12pm CET by Petényi Márk
Tags
net marketing  

Ha megnézzük az EU tagországait, akkor látjuk, hogy EU polgárok Eurostat85%-a internetezik. Mivel nem gondolom, hogy kevesebben kezdenének el internetezni a jövőben, ezért valőszínű, hogy az emberek 85-95%-a fog hamarosan netezi. Ez pedig azt jelenti, hogy az internetes cégeknek (internettel bármilyen módon kapcsolatban levő cégek) nagy jövőjük lehet. Tudom, hogy most nem írtam túl nagy újdonságot, de azért ezt akkor is érdemes szem előtt tartanunk. Ahogy azt is, hogy a gyakori internetezők kevesebbet néznek tévét, kevesebbet olvasnak újságot. Interneten tudják megoldani a napi dolgaikat (banki műveletek, vásárlás, kapcsolattartás (pl. VoIP), és persze a net kikapcsolódásra is alkalmas.

Az a bank, amelyik nem helyez megfelelelő hangsúlyt a netre, elveszett. Ahogy az a cég is, akitől nem lehet neten rendelni, vagy legalábbis elérni. Az a médium is, amelyiknek nincs netes kiadása.

Jelenleg a felsőfokú végzettséggel rendelkezők közül 77% internetezik az EU-ban (nálunk 68%). Ez már most is nagyon nagy szám.

A teljes Eurostat jelentés letölthető innen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: